Ook voor gasten van de bruine vloot in Harlingen biedt All in parkeren Harlingen perfecte parkeerservice. In heel de gemeente Harlingen geldt een betaald parkeren regeling. Hierdoor is het niet mogelijk om uw auto voor meerdere dagen vlakbij het vertrekpunt van het schip te parkeren.

Geniet zonder parkeerstress van uw tocht op een van de historische schepen van de bruine vloot. Parkeer uw auto als gast van de bruine vloot bij All in parkeren Harlingen en wij brengen u gratis naar de loopplank van het schip. U geniet van een zorgeloos verblijf aan boord. Op de dag van terugkomst hoeft u alleen maar even een belletje te geven en wij pikken u weer op vanaf het schip. Deze regeling geld voor alle schepen in Harlingen. Dus of het nou de Willemshaven, vluchthaven, Zuider- of Noorderhaven is, onze chauffeurs brengen u met een glimlach naar het schip toe!

Wekelijks vervoeren wij met plezier gasten van onder andere de Aagtje, Aegir, Alderbaran, Alida, Ambulant, Boreas, Boekanier, Eendracht, Frans Horjus, Grote Beer, Isis, Madraque, Mars, Minerva, Morgana, Noorderlicht, Noordvaarder, Passaat, Pelikaan, Poolster, Poseidon, Rode Zwaan, Spes Mea, Suydersee, Vertrouwen, Waterwolff, Zuid Holland en nog vele anderen naar hun schip.

Gasten ervaren onze service als prijsvriendelijk, gemakkelijk en zorgeloos.

Bruine vloot – Foto: VBZH