Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u een aantal stappen te volgen als u parkeert bij All in Parkeren Harlingen:

Stap 1:
Maak een reservering via onze website. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering. Hierin kunt u uw gegevens en dit stappenplan terugvinden.

Stap 2 (dag van aankomst) :
Om alles in goede banen te leiden, vragen wij in ieder geval 15 minuten voor aankomst bij ons, te bellen. Dit kan via het telefoonnummer +31 (0) 6 11341576. U dient bij aankomst af te rekenen, dit kan zowel met de pin als contant. Wij adviseren u om 1 uur voor vertrek van uw veerboot bij ons aanwezig te zijn.
TIP: komen jullie met veel personen en/of bagage dan raden wij u aan om eerst de passagiers en bagage af te zetten bij de terminal.

Stap 3:
Wij brengen u met een van onze busjes naar de terminal, het centrum of een andere plek in Harlingen. Uw verblijf kan beginnen!
Let op!: All in parkeren is in geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor het missen van uw boot of afspraak.

Stap 4 (dag van terugkomst):
U belt weer 15 minuten voor aankomst van de veerboot in Harlingen. Hierdoor kunnen wij goed inschatten wie en hoeveel mensen er zullen klaarstaan. Op drukke terugkomstdagen, zoals vrijdag, zondag en maandag kan het zijn dat we meerdere keren moeten pendelen, hou hier rekening mee. Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk op te halen.
TIP: Reist u met meerdere personen dan raden wij jullie aan om op drukke dagen alleen de chauffeur(s) gebruik te laten maken van de pendelservice.

Stap 5:
Wij brengen u en/of uw reisgezelschap weer terug naar uw auto.

Wij hopen dat u een prettig verblijf heeft gehad.

Parkeren is geheel op eigen risico. All in Parkeren Harlingen is niet verantwoordelijk voor schade aan uw auto of het missen van uw boot.