Wat zeggen onze klanten?

Michiel ten Brink — 10 november 2015 – via formulier Wat zeggen onze klanten:
Uitstekende service, vriendelijke mensen aanrader.

Fam. de Brouwer12 september 2015  via formulier Wat zeggen onze klanten:
We zijn blij gebruik te hebben gemaakt van All-in Parkeren in Harlingen. Prima service, schone taxi’s en vriendelijke chauffeurs. Geen lange wachttijden, een telefoontje en de taxi stond klaar. Meteen instappen en onze vakantie kon beginnen!

R de Vries 30 augustus 2015 via formulier Contact:
Perfecte service voor een eerlijke prijs zeker als je regelmatig naar Terschelling of Vlieland gaat.

Maarten Tromp — 2 september 2015 – 5 sterren op Facebook:
Via internet bij All in Parkeren Harlingen terecht gekomen en besloten te reserveren. Alle beloftes worden waar gemaakt. Auto staat op een net parkeerterrein geparkeerd (of binnen als je wilt) en je wordt keurig naar de terminal van de veerboot gebracht. Terug voor de zekerheid even gebeld en stonden ze ons keurig op te wachten. Service met een glimlach! Volgende keer zeker hier weer m’n auto stallen!

Willy Toebes – 1 september 2015 via Facebook:
Ik heb bij all in mijn auto geparkeerd tijdens de visserij dagen in Harlingen aanrader voor iedereen ben netjes met de taxi naar mijn hotel gebracht en ook weer gehaald perfect, Willy.

Rick de Bree – 17 augustus 2015:
Geweldige service voor een zachte prijs! Had niet gereserveerd, maar er stond een busje klaar dus werd gelijk weggebracht. Terugreis idem dito, vriendelijke chauffeurs die ook nog wat leuks over Harlingen te vertellen hadden. Dikke aanrader!

Iris Zwart – 26 juni 2015:
Mijn ervaring met All in parkeren was super! Voor een prima prijs kon ik 5 dagen lang mijn auto kwijt en werd ik heen en weer gereden naar de boot! Alles ging precies zoals op de site vermeld wordt, kortom top service!!

Joke Puyk – 25 juni om 13:31 via Facebook:
Hallo, Mijn zus en ik zijn pas een weekje op Vlieland geweest en hebben onze auto tot volle tevredenheid geparkeerd bij All in parkeren aan de Oude Trekweg in Harlingen. Er werd vriendelijk gevraagd om autosleutel achter te laten omdat vanwege de drukte van Oerolfestival onze auto misschien verzet moest worden. We werden weggebracht door een alleraardigste man, Steven, en die kwam ons een week later na een telefoontje ook weer keurig ophalen bij de veerboot. Daarna haalde hij netjes de auto voor ons op. Volgende keer parkeren we zeker weer daar!

Arina Bouwmeester – 13 april 2015 — 5 sterren op Facebook:
We hadden niet gereserveerd, maar na een telefoontje was er binnen 5 minuten een chauffeur met een bus om ons naar de boot te brengen. De terugweg ging al net zo snel!

Stephen de Vries – 3 mei 20155 sterren op Facebook:
Ik vond het mooi dat je mij gistermiddag naar de haven van Harlingen hebt gebracht en dat ik de auto bij jullie binnen mag stallen

J. Veenstra – 3 februari 2015 om 10:41
We hebben de auto bij All in parkeren gehad en ik moet zeggen dat ons dat uitstekend is bevallen. De taxi stond klaar en we werden meteen naar de haven en bij terugkeer naar All in gebracht. Bovendien erg vriendelijke mensen. Van harte aanbevolen!

Bauke Bakker – 17 oktober 2014 om 20:32 via Facebook:
Afgelopen week op Terschelling geweest…. Heerlijk. De auto geparkeerd bij All in Parkeren Harlingen. Inderdaad – zoals ze beloven – direct vervoer naar de boot en bij terugkomst vanaf het eiland staat de taxi al te wachten en ben je zo weer bij je auto! Echte aanrader!!!

F.Monnik zegt – 24 september 2014
Ik wil hierbij opmerken dat de service van All-In Parkeren fantastisch was . Afgelopen zaterdag zijn we in Harlingen aangekomen bij All In Parkeren , , we hadden vante voren gebeld hoe laat wij er zouden zijn. en de taxi stond al klaar, hetzelfde gold afgelopen zondag , toen we met de boot terugkwamen uit Vlieland stond er al een busje klaar voor ons. Top geregeld. Auto stond binnen , veel ruimte voor een schappelijke prijs. Top , dit bedrijf !!!!

Paulien Heijne-Geels – 4 juli om 2014 via Facebook:
Wat een perfecte service! Heel makkelijk te vinden. Auto kon binnen staan. Na aankomst direct naar de veerpont gebracht. Bij terugkomst een telefoontje en na vijf minuten al op weg terug naar de auto. Bijzonder vriendelijke chauffeurs in schone en mooie taxi’s. En dit alles voor maar 6 euro.

Freek de Vries — 5 sterren op Facebook
Top service!

 

5 reacties op “Wat zeggen onze klanten?
 1. A Visser schreef:

  Prima service precies zoals op de web site beschreven. Kom zeker nog eens terug.

 2. Michiel ten Brink schreef:

  Uitstekende service, vriendelijke mensen aanrader.

 3. Fam. de Brouwer schreef:

  We zijn blij gebruik te hebben gemaakt van All-in Parkeren in Harlingen.
  Prima service, schone taxi’s en vriendelijke chauffeurs. Geen lange wachttijden, een telefoontje en de taxi stond klaar. Meteen instappen en onze vakantie kon beginnen!

 4. Rick de Bree schreef:

  Geweldige service voor een zachte prijs! Had niet gereserveerd, maar er stond een busje klaar dus werd gelijk weggebracht. Terugreis idem dito, vriendelijke chauffeurs die ook nog wat leuks over Harlingen te vertellen hadden. Dikke aanrader!

 5. Iris Zwart schreef:

  Mijn ervaring met All in parkeren was super! Voor een prima prijs kon ik 5 dagen lang mijn auto kwijt en werd ik heen en weer gereden naar de boot! Alles ging precies zoals op de site vermeld wordt, kortom top service!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*