Wat zeggen onze klanten?

Grolsch Verzameling – Mei 2021 – Via Google reviews – 4 sterren
Plek om je auto te parkeren als je bijvoorbeeld met de boot weggaat. Je wordt netjes afgezet en weer opgehaald.

Karel Roelvink – April 2021 – Via Google reviews – 5 sterren
Gewoon netjes!

Koos Mens – Maart 2021 – Via Google reviews – 5 sterren
Mijn auto stond veilig op het terrein en ik was net op tijd voor de boottocht naar Terschelling. De chauffeur gaf een extra straal gas om op tijd te zijn. Ik was namelijk verkeerd gereden. De betaling kon ik trouwens ook op de terugreis doen. Vooral de laatste reis was leuk omdat ik ook nog allemaal feitjes kreeg te. Nu weet ik bijvoorbeeld waar Piet Paulusma woont.
Oant moârn!

Cindy Tambach – november 2020 – Via Facebook
De beste parkeerspot van Harlingen, fijne service, betrouwbaar en heel efficiënt. Ik ben heel blij en tevreden met dit bedrijf, een echte aanrader!

Hans Lucassen – november 2020 – Via Google reviews – 5 sterren
Goed parkeren en goede service

Rein Kruk – oktober 2020 – Via Google reviews – 4 sterren
Goedkoop en prima vervoer naar de boot!

Maarten – September 2020
Bij All in Parkeren laten wij altijd veilig en vertrouwd onze auto stallen! Zowel binnen als buitenstalling. Het leuke en persoonlijke pendelreisje maakt ons altijd helemaal blij! Top service!

Alex Bron – juli 2020 – Via Google reviews – 5 sterren
Alles goed geregeld

Loren Joersen – juni 2020 – Via Google reviews – 5 sterren
Topservice en goede prijs!

Johan Berlips – januari 2020 – Via Google reviews – 5 sterren
Prima parkeerplek. Even bellen en ze staan klaar. Prima prijs.

T. van Moortere – juli 2019
Super goede service. We kwamen toe en auto stond direct op de plaats en shuttlebus was er onmiddellijk. 10min rijden tot aan de boot. Enkel cash betalen wel. Auto staat veilig op industrieterein. Goede prijs! Best 15min vooraf bellen om je te komen ophalen als het nog sneller moet gaan.

Wendy V – april 2019 – Via Google reviews – 5 sterren
Hele aardige en vriendelijke medewerkers en nette plek.

Astrid – maart 2019 – Via Parkerenbijharlingen
Zoals afgesproken stonden ze met een taxi klaar. Tijdens de prachtige rit door Harlingen kreeg je veel over de stad te horen. Stuk historie en op de terugweg reed de chauffeur via een andere route door Harlingen, zodat wij een ander stuk te zien kregen. Echte aanrader.

van Geelen – november 2018 – Via Google reviews- 4 sterren
Wat verder van de haven, maar met gratis pendelvervoer

Klaver – oktober 2018- Via Google reviews – 5 sterren
Kunt hier goed je auto laten staan, niet duur en zeer betrouwbaar. Ik doe het de volgende keer zeker weten weer

Hans L. – september 2018 – Via Google reviews – 5 sterren
Prima start voor ‘n verblijf op Vlieland.

Herman – 12 april 2018 – Via Parkerenbijharlingen
In het weekend tijdens de Fjoertoer geparkeerd bij All in Parkeren. We waren wat aan de late kant, maar er stond direct iemand klaar om ons weg te brengen, ondanks de drukte op dat moment.en de maandag erna weer netjes opgehaald vanaf de Veerhaven. Zeker een aanrader voor deze prijs!

Jantine I. – april 2018 – Via Google reviews – 5 sterren
Mijn auto hier geparkeerd voor rijlessen aan de wal. Prima eilander tarieven en zeer goede taxi service! Even bellen en staat klaar. Top! Groeten voor Maurice.

Ab W. – juni 2017 – Via Google reviews – 5 sterren
Onze eerste ervaring maar niet de laatste. Enthousiaste mensen die alles keurig regelen en je naar de terminal brengen. Moesten eerder terug vanwege privé situatie, werden we in een taxi opgehaald en kregen we ongevraagd een vergoeding terug omdat we 4 dagen eerder terug moesten. Gastvrij en service gericht, een absolute aanrader!

Michiel ten Brink – 10 november 2015 – Via formulier Wat zeggen onze klanten
Uitstekende service, vriendelijke mensen aanrader.

Fam. de Brouwer – 12 september 2015 –  Via formulier Wat zeggen onze klanten
We zijn blij gebruik te hebben gemaakt van All-in Parkeren in Harlingen. Prima service, schone taxi’s en vriendelijke chauffeurs. Geen lange wachttijden, een telefoontje en de taxi stond klaar. Meteen instappen en onze vakantie kon beginnen!

R de Vries – 30 augustus 2015 – via formulier Contact
Perfecte service voor een eerlijke prijs zeker als je regelmatig naar Terschelling of Vlieland gaat.

Maarten Tromp – 2 september 2015 – 5 sterren op Facebook
Via internet bij All in Parkeren Harlingen terecht gekomen en besloten te reserveren. Alle beloftes worden waar gemaakt. Auto staat op een net parkeerterrein geparkeerd (of binnen als je wilt) en je wordt keurig naar de terminal van de veerboot gebracht. Terug voor de zekerheid even gebeld en stonden ze ons keurig op te wachten. Service met een glimlach! Volgende keer zeker hier weer m’n auto stallen!

Willy Toebes – 1 september 2015 – via Facebook
Ik heb bij all in mijn auto geparkeerd tijdens de visserij dagen in Harlingen aanrader voor iedereen ben netjes met de taxi naar mijn hotel gebracht en ook weer gehaald perfect, Willy.

Rick de Bree – 17 augustus 2015
Geweldige service voor een zachte prijs! Had niet gereserveerd, maar er stond een busje klaar dus werd gelijk weggebracht. Terugreis idem dito, vriendelijke chauffeurs die ook nog wat leuks over Harlingen te vertellen hadden. Dikke aanrader!

Iris Zwart – 26 juni 2015 via Faacebook
Mijn ervaring met All in parkeren was super! Voor een prima prijs kon ik 5 dagen lang mijn auto kwijt en werd ik heen en weer gereden naar de boot! Alles ging precies zoals op de site vermeld wordt, kortom top service!!

Joke Puyk – 25 juni om 13:31 via Facebook
Hallo, Mijn zus en ik zijn pas een weekje op Vlieland geweest en hebben onze auto tot volle tevredenheid geparkeerd bij All in parkeren aan de Oude Trekweg in Harlingen. Er werd vriendelijk gevraagd om autosleutel achter te laten omdat vanwege de drukte van Oerolfestival onze auto misschien verzet moest worden. We werden weggebracht door een alleraardigste man, Steven, en die kwam ons een week later na een telefoontje ook weer keurig ophalen bij de veerboot. Daarna haalde hij netjes de auto voor ons op. Volgende keer parkeren we zeker weer daar!

Arina Bouwmeester – 13 april 2015 – 5 sterren op Facebook
We hadden niet gereserveerd, maar na een telefoontje was er binnen 5 minuten een chauffeur met een bus om ons naar de boot te brengen. De terugweg ging al net zo snel!

Stephen de Vries – 3 mei 2015 – 5 sterren op Facebook
Ik vond het mooi dat je mij gistermiddag naar de haven van Harlingen hebt gebracht en dat ik de auto bij jullie binnen mag stallen

Veenstra – 3 februari 2015 om 10:41
We hebben de auto bij All in parkeren gehad en ik moet zeggen dat ons dat uitstekend is bevallen. De taxi stond klaar en we werden meteen naar de haven en bij terugkeer naar All in gebracht. Bovendien erg vriendelijke mensen. Van harte aanbevolen!

Bauke Bakker – 17 oktober 2014 om 20:32 via Facebook
Afgelopen week op Terschelling geweest…. Heerlijk. De auto geparkeerd bij All in Parkeren Harlingen. Inderdaad – zoals ze beloven – direct vervoer naar de boot en bij terugkomst vanaf het eiland staat de taxi al te wachten en ben je zo weer bij je auto! Echte aanrader!!!

F.Monnik zegt – 24 september 2014
Ik wil hierbij opmerken dat de service van All-In Parkeren fantastisch was . Afgelopen zaterdag zijn we in Harlingen aangekomen bij All In Parkeren , , we hadden vante voren gebeld hoe laat wij er zouden zijn. en de taxi stond al klaar, hetzelfde gold afgelopen zondag , toen we met de boot terugkwamen uit Vlieland stond er al een busje klaar voor ons. Top geregeld. Auto stond binnen , veel ruimte voor een schappelijke prijs. Top , dit bedrijf !!!!

Paulien Heijne-Geels – 4 juli om 2014 via Facebook
Wat een perfecte service! Heel makkelijk te vinden. Auto kon binnen staan. Na aankomst direct naar de veerpont gebracht. Bij terugkomst een telefoontje en na vijf minuten al op weg terug naar de auto. Bijzonder vriendelijke chauffeurs in schone en mooie taxi’s. En dit alles voor maar 6 euro.

Freek de Vries — 5 sterren op Facebook
Top service!